Gerard Dekker
- dinsdag 17 juli 2018
In mijn visie is 98 procent van de verliezen te wijten aan magnetische plak dat zich in de cloaca verzamelt. Immers, op die plek worden de meest actieve afweerstoffen aangemaakt. Maar als het magnetisch centrum zichzelf verplaatst van de kop naar de cloaca is een duif overgeleverd aan de grillen der natuur. Ik heb deze verklaring gevonden, nadat ik ergens diep in de vorige eeuw een melker hoorde beweren: een, duif moet trainen als een zwaluw. Hij, keek erbij alsof ik wel zou snappen wat hij bedoelde maar eerlijk gezegd: uhhh, dat heeft nog heel wat jaren geduurd.
Een zwaluw zoekt zijn voedselbronnen in de lucht en stuurt met zijn staart in de richting van elk klein insect. In mijn theorie pikken ze hun prooi elektromagnetisch uit de lucht, want elk insect in de lucht is negatief geladen. Ik bedoel, de zwaluw schiet vanuit zijn kop positief geladen elektromagnetische deeltjes door de lucht. En als vanzelf trekt deze manier van jagen de negatief geladen insecten aan.
Onze duiven schieten net als de zwaluw positief geladen deeltjes de lucht in. Niet om kleine insecten te vangen maar om een positief elektromagnetisch veld aan te leggen. Tussen zijn kop, staart en cloaca. Alleen, wanneer een duif door een ontstoken cloaca hier onvoldoende op reageert. Kan het niet langer rekenen op voldoende positief geladen retour deeltjes. En bij een ongunstig weertype zoals we tegenwoordig vaak hebben. Nemen de negatief geladen atmosfeer deeltjes een duif uit de koers.
De opgave zit ‘m naar mijn idee in het schoonhouden van de cloaca met zijn zogeheten afweerstoffen producerend orgaan de Bursa van Fabricius. Waar wat ik noem magnetische plak de positief geladen relatie met de kop ontregelt. Tot nu toe gaan mijn gedachten uit naar een zilveroplossing. Die het mogelijk moet maken om een duif over voldoende schoonmaakenergie te laten beschikken. Ik heb inmiddels eenmalig een oude duivin met magnetisch plak laten behandelen. En, inderdaad na 2 dagen zichtbaar resultaatverschil. De volgende testfase moet zich nog bewijzen bij jonge duiven, waarvan ik meen te zien. Dat ook hier magnetische plak de problemen geven.