ad2016

Het wemelt weer van de verkopingen. Niks op tegen. Luiker thuis op duiven bieden heeft ook zijn charmes. Op welke je beter niet biedt is al genoegzaam beschreven.
Wat opvalt is het verschil in resultaat tussen de ene website en de andere. Heeft natuurlijk ook met vertrouwen te maken.
Verder zijn er de liefhebbers en duiven die miskend worden, maar dat is van alle tijden, en ook de overroepen liefhebbers en duiven.

Of die verkopingen de sport niet kapot maken?
Of de man met de kleine beurs nog wel iets te zoeken heeft in duivensport? De antwoorden zijn resp. ‘nee’ en ‘ja’.
Als je weinig te besteden hebt moet je gewoon wat slimmer zijn.
Zo stuurde Falco Ebben me wat info over weer een superjaar. Veel respect voor zo iemand die zich nimmer liet verleiden met veel duiven te spelen. Die vanaf nul is begonnen en nu een landelijke topper genoemd mag worden.

MODE     

Verder zijn er weer de mode duiven en namen. Maar ook dat is van alle tijden. Anno 2023 lijkt het dat je vooral grijzen moet hebben en Kittelsoort. Maar zou het daarmee niet zijn zoals met alle andere? Weinig goede en veel slechte?   

GOLDEN TEN
De 
totale opbrengst van de Golden Ten was ongeveer 1.700.000  €. Met de Verkerkduiven in de hoofdrol.  Bas is nog zo iemand die in een tuinhokje achter een rijtjeshuis begonnen is. Talent heet dat. Proficiat!