ad2016

T is best een goede vent. Haalt hier alle jaren wat duiven en erg goedkoop ook. Hij komt uit Indonesie en daar gelden immers andere normen.
Zopas vroeg hij weer een duivin en of ik de stamkaart wilde mailen. Ik had goede zin en besloot er een van mijn beste te geven. Een zus was een van de duiven die het laatste weekend van juli nog ruim 4 minuten vooruit vloog. Een andere zus had ook al een 1e gewonnen. Maar wat ik vreesde kwam uit. Niets meer gehoord. Zoals lang geleden in de Vandeneabeele soort en later in v d Wouwer vanwege onbekend daar. Althans, de moeder van die duivin , die kwam van Engelen.

MIS
Ik 
had de naam van J v d Pasch genoemd als zijnde behorende tot de top 5 van duivenvakmannen in de lage landen. Die andere werd me gevraagd. Nou misschien wel P Theunis en… inderdaad Roger Engelen. Ik vraag me zelfs af wie op de halve fond beter speelt dan hij.
Afgelopen weekend nog 8 duiven mee, die wonnen alle 8 bij de eerste 20 tegen ruim 400 duiven. Hoe hij het voor elkaar krijgt is me een raadsel, maar in de week lopen zijn duivinnen beneden binnen in een hokje in de tuin en van de vlucht in een ander hok helemaal boven.
Die T weet niet wat hij mist vrees ik.  Die Engelen speelt ook oneindig veel beter van liefhebbers wiens duiven wel gewild zijn in Indonesie. Trouwens, vrees dat hij voor Engelenduiven te laat is.